Menüü

Viimati uuendatud Reede, 13 Aprill 2018

ESMASPÄEV    16. aprill

Kanapada riisiga, vormileib, rukkisepik, tomati-kurgisalat hapukoorega, koolipiim, sidrunivesi, metsamarjajogurt. Porgand.

TEISIPÄEV      17. aprill

Pelmeenisupp, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi.

Leivavaht piimaga.

KOLMAPÄEV   18. aprill

Hakklihakaste, kartul, vormileib, rukkisepik, hiinakapsa-pirnisalat majoneesiga, koolipiim, sidrunivesi, morss. Banaan.

NELJAPÄEV     19. aprill

Lõhe-hakklihasupp, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi.

Riisihelbepuder mandariinikisselliga.

REEDE            20. aprill           

Kartuli-kruubipuder praetud peekoni-sibulaga, vormileib, rukkisepik, hautatud hapukapsas, kõrvitsasalat, koolipiim, sidrunivesi.

Pirn.

                                                            Kooli juurvili: VÄRSKE KURK