Menüü

Viimati uuendatud Esmaspäev, 19 Veebruar 2018

ESMASPÄEV    19.veebruar

Kartuli-kruubipuder praetud peekoni ja sibulaga, vormileib, rukkisepik, kõrvitsasalat, koolipiim, joogijogurt, sidrunivesi. Õun.

TEISIPÄEV      20.veebruar

Värskekapsasupp hakklihaga, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi.

Kaerahelbepuder marjamoosiga.

KOLMAPÄEV   21. veebruar

Guljašš, kartul, vormileib, rukkisepik, värskekurgi-paprikasalat, koolipiim, morss, sidrunivesi. Porgand.

NELJAPÄEV    22. veebruar

Frikadellisupp, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi.

Manna-mahlapuder piimaga.

REEDE           23. veebruar             

Eesti Vabariigi sünnipäevakook.

 

                                                            Kooli puuvili: VÄRSKE KURK