Toitlustamine

Esmaspäev 15.04

Kana-klimbisupp, kiivitarretis, vahukoor, vormileib, koolipiim, maitsevesi. ÕUN

Oode: Plaadikook, küüslauguleivad, piim

KOOLIPUUVILI: VÄRSKE KURK

Teisipäev 16.04

Pajapraad, kartul, värskekapsa-porgandisalat, mahlakissell, vormileib, koolipiim, sidrunivesi. VÄRSKE KURK

Oode: Soojad juustu-küüslauguleivad, piim                            

Kolmapäev 17.04

Hapukapsaborš sealihaga, hapukoor, piimakissell, kollase ploomimoos, vormileib, koolipiim, sidrunivesi. PORGAND

Oode: Praetud kartul, hapukoor, leib, piim

Neljapäev 18.04

Praetud pelmeenid, hapukoor, tomatikaste, tomati-kurgisalat, morss, vormileib, koolipiim, maitsevesivesi. VÄRSKE KAPSA RIBAD

Oode: Röstitud saiakuubikud, kissell

Reede 19.04

Vorstikaste, tatar, koorekaste, maasikajogurt, porgandi-apelsinisalat, vormileib, koolipiim, maitsevesi. APELSIN